Åpner opp for organisert trening

25.11.2020

Etter dialog med kommuneoverlege Frode Berg har vi bestemt å åpne opp for utetrening for barn og unge til og med 19 år fra og med nå. Videre plan er å åpne opp for innendørs aktivitet for barn til og med 12 år fra mandag 30.11.

Organisering av korona-tiltak bestemmes fra nå av hver enkelt gruppe. Her må dere følge det opplegget som hver gruppe selv bestemmer. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i nasjonale og lokale bestemmelser.

 

Styret Bossmo & Ytteren IL


Oppdatering Covid-19

20.11.2020

På grunn av den uavklarte smittesituasjonen i Rana, avlyser vi all organisert trening og aktivitet inntil vi får grønt lys for trening og aktivitet igjen. Vi henviser til kommuneoverlegens anbefalinger i torsdagens pressekonferanse.

Styret Bossmo & Ytteren IL


Brukerundersøkelse


Brukerundersøkelsen av folkehelseprofiler 2018 - FHI


Bossmo & Ytteren IL gjennomfører en brukerundersøkelse. Følg linken i bildet for mer informasjon

10.11.2020

Ingen organisert aktivitet i uke 46

6.11.2020

På grunn av den uoversiktlige Corvid -19 spredningen i Rana har Kommuneoverlege Frode Berg denne uke gått ut med anbefaling at ingen organiserte aktiviteter/treninger gjennomføres også neste uke.

Smitteverngruppa i Bossmo & Ytteren IL  har på bakgunn av dette bestemt at det ikke vil bli noe for for organisert e treninger /aktiviteter i uke 46. Alle fysiske møter er også avlyst og må holdes på teams.Bossmo & Ytteren IL daglig leder, Tom Kristiansen sendte i dag tidlig ut en e-post til alle klubbens medlemmer om saken

"Hei, på linje med anbefalingene til kommuneoverlege Frode Berg i Rana kommune, så har vi i B&Y besluttet at all organisert aktivitet/trening/fysiske møter IKKE skal gjennomføres i uke 46 heller. Vi oppfordrer alle våre medlemmer å følge lokale og nasjonale anbefalinger. Med hilsen Styret  "

All Aktivitet /trening er avlyst denne uken

2.11.2020

Med bakgrunn i Coronasituasjon i Rana går kommuneoverlege Frode Berg ut i dag med en anbefaling at all aktivitet som er organisert avlyses. Daglig leder i Bossmo & Ytteren IL, Tom Kristiansen,  går bredt ut til alle grupper i Hele klubben og avlyser alle treninger /aktiviteter resten av uka.


Levert av IdrettenOnline